✔ Geven bijscholing aan hun chauffeurs 

✔ Tolgelden inbegrepen

✔ Ook collivervoer

Zakelijk taxivervoer

Wanneer u op zoek bent naar een taxibedrijf dat de nodige professionaliteit waarborgt voor uw zakelijk taxivervoer, doet u best beroep op Lokertaxi uit Lokeren. Wij werken b2b en zijn uw taxi voor al uw zakelijke afspraken. Vertrouw op onze discretie wanneer u ons inschakelt voor het personenvervoer van uw zakelijke klanten.

Taxi

Zakelijk taxivervoer inschakelen voor u en uw zakenpartners

Natuurlijk zijn wij als taxibedrijf niet alleen gespecialiseerd in het vervoeren van particuliere klanten. Onze expertise ligt in zakelijk taxivervoer waarbij wij u verzekeren dat wij op tijd op de afgesproken locatie zijn, en dat u samen met uw zakelijke gezelschap opgepikt wordt door onze b2b-taxi. Zakelijk taxivervoer vraagt de nodige privacy en bekwaamheid. Daarom zijn onze chauffeurs van uw taxi degelijk opgeleid voor zakelijke taxiritten. Ook zakelijk taxivervoer van en naar de luchthaven valt binnen onze diensten die wij u aanbieden. De taxi zal klaarstaan om uw klanten te ontvangen en ze tot bij u te brengen voor zakelijke bijeenkomsten.

De voordelen van een taxi voor zakelijke afspraken

Ons taxibedrijf uit Lokeren is uw b2b-taxi in Lokeren en aangrenzende gemeenten, waaronder Berlare, Zele en Stekene. Profiteer  van de voordelen die u heeft met ons privévervoer voor bedrijven. Gebruik de tijd van de terugrit in uw taxi om zakelijke besprekingen te verwerken. Ons zakelijk taxivervoer rijdt veilig en alert, waardoor u zich volledig op uw werk kan richten en u zich niet hoeft te focussen op het verkeer. Met onze service kan u zich volledig richten op uw zakenpartner terwijl wij u naar de plaats van bestemming brengen. Een b2b-taxi is dus de juiste keuze voor al uw zakelijke afspraken.

Reserveer uw b2b-taxi

Ga voor onze service van zakelijk taxivervoer en laat onze taxi uw zakelijke partners tot bij u brengen. Reserveer tijdig uw b2b-taxi bij Lokertaxi uit Lokeren en u bent zeker dat uw afspraken nagekomen zullen worden. Contacteer ons door te bellen naar het nummer +32 493 33 21 22. U mag ons verwachten op het overeengekomen tijdstip. 

Lokertaxi


Freddy Vandevoorde
Stationsplein,
9160 te Lokeren

BTW BE 0788.034.928

Mail ons