✔ Geven bijscholing aan hun chauffeurs 

✔ Tolgelden inbegrepen

✔ Ook collivervoer

Taxi in Zele

Ga voor een comfortabele verplaatsing en doe een beroep op een taxi om u in Zele op te halen. Een van onze ervaren chauffeurs brengt u in alle veiligheid tot aan uw bestemming. Onze taxiservice is gevestigd in Lokeren, maar wij kennen ook elke baan in Zele. Door een beroep te doen op onze taxidiensten in Zele bent u nooit meer te laat op uw afspraak!
 

Taxi

Een taxi vanuit Zele naar elke bestemming

Onze ervaren chauffeurs voeren u in stijl tot op elke locatie. Zo kunt u ons inschakelen voor korte ritten binnen België, lange ritten, ritten naar luchthavens in het buitenland, collivervoer, transferservice en meer. Lokertaxi, gevestigd in Lokeren, is uw taxi in Lokeren en aangrenzende gemeenten waaronder Zele en Berlare. U kan ook op onze diensten rekenen als taxi in Moerbeke en Stekene. Daarbovenop zijn wij enorm ervaren in taxiritten vanuit Zele naar de luchthaven!

Reserveer nu uw taxi

Boek uw taxi in Zele. Doe een beroep op onze taxidienst uit Lokeren, want met ons bent u in geen tijd op uw bestemming. Een taxi reserveren bij Lokertaxi doet u vlot door ons te bellen of een e-mail te sturen via onze contactpagina. Telefonisch kunt u ons bereiken via het nummer +32 493 33 21 22. Uw taxi zal aan uw woning te Zele klaarstaan op het afgesproken tijdstip! 

Lokertaxi


Freddy Vandevoorde
Stationsplein,
9160 te Lokeren

BTW BE 0788.034.928

Mail ons