✔ Geven bijscholing aan hun chauffeurs 

✔ Tolgelden inbegrepen

✔ Ook collivervoer

Taxi in Moerbeke

Boek een taxi bij onze onderneming en een van onze ervaren taxichauffeurs komt u ophalen in Moerbeke en zet u weer veilig af op uw bestemming. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkeer en komt u ontspannen aan op uw destinatie. Onze taxi’s zijn beschikbaar voor zowel korte- als lange afstandsritten vanuit Moerbeke. Overweeg dus om onze taxidienst in te schakelen voor al uw vervoer vanuit Moerbeke. Daar krijgt u zeker geen spijt van!

 

Taxi

Een taxi in Moerbeke aan een eerlijke prijs

Wij brengen u in geen tijd tot aan uw bestemming en doen dit aan eerlijke prijzen. Kwaliteit, stijl en service, dat is waarvoor onze onderneming uit Lokeren staat. Doe ook zeker een beroep op onze taxidienst voor al uw taxivervoer naar de luchthaven! Ook de wegen in Berlare kennen onze taxichauffeurs als de beste. Bekijk onze tarieven voor luchthavenvervoer en taxiritten op onze homepagina.

Leg uw taxirit vandaag vast

Bel Lokertaxi uit Lokeren vandaag nog op en breng ons op de hoogte van uw rit! Uw taxi zal er staan op de afgesproken plaats en tijd, daar mag u zeker van zijn. Wij zijn uw taxi vanuit Zele, Berlare, Moerbeke en Lokeren. Contact met ons opnemen kan via het handige contactformulier. Het meest eenvoudige is natuurlijk om ons simpelweg op te bellen! U kunt ons taxibedrijf telefonisch bereiken via het nummer +32 493 33 21 22.

Lokertaxi


Freddy Vandevoorde
Stationsplein,
9160 te Lokeren

BTW BE 0788.034.928

Mail ons