✔ Geven bijscholing aan hun chauffeurs 

✔ Tolgelden inbegrepen

✔ Ook collivervoer

Taxi in Berlare

Bij onze onderneming bestelt u een taxi die u ophaalt in Berlare en u veilig afzet op de bestemming van uw keuze. Onze taxiservice inschakelen is de beste optie, zowel voor korte als lange afstandsritten. Zelf zijn wij met onze taxiservice gevestigd in Lokeren, maar ook in Berlare hebben wij veel klanten. Uw taxichauffeur kent dus als de beste zijn weg in deze regio!

Taxi

Uw betrouwbare taxi in Berlare

Lokertaxi heeft als taxibedrijf in Lokeren meer dan 30 jaar ervaring en heeft steeds een team dat bestaat uit capabele chauffeurs. Reizen in stijl met een kwaliteitsvolle service, dat doet u met ons. Zowel in binnen- als buitenland! U kunt ook beroep doen op onze diensten wanneer u graag privévervoer voor uw bedrijf heeft. Uw vlucht halen zonder problemen en zonder zelf de stress van het verkeer te moeten trotseren, daarvoor rekent u best op ons taxibedrijf uit Lokeren! Ook de inwoners van Moerbeke en Zele kunnen een beroep doen op onze taxidienst. Neem zeker een kijkje naar onze tarieven en diensten.

Reserveer vandaag nog een taxirit!

Leg uw taxirit vandaag nog vast en bel Lokertaxi nu op! U kunt ons bereiken via het nummer +32 493 33 21 22. Een mailtje sturen is ook mogelijk, dit kan via onze contactpagina. Reserveer nu, zo bent u zeker dat u tijdig op uw afspraak toekomt! Natuurlijk kan u onze taxi ook inzetten voor luchthaventransport vanuit Berlare.

Lokertaxi


Freddy Vandevoorde
Stationsplein,
9160 te Lokeren

BTW BE 0788.034.928

Mail ons