✔ Geven bijscholing aan hun chauffeurs 

✔ Tolgelden inbegrepen

✔ Ook collivervoer

Luchthavenvervoer vanuit Zele

Wij zijn de uitgewezen partner voor al uw luchthavenvervoer vanuit Zele. Onze taxidienst heeft meer dan 30 jaar ervaring met personen veilig tot aan hun bestemming brengen. Kwaliteit, stijl en service, dat is waar wij voor staan. Bovendien zijn wij enorm flexibel in ons aanbod van ritten. Lees verder en ontdek ons aanbod.

 

Taxi

Internationaal luchthavenvervoer vanuit Zele

Wij bieden taxiritten aan voor zowel bestemmingen in het binnen- als in het buitenland. Heeft u een rit nodig naar een buitenlandse luchthaven als Eindhoven, Schiphol of Parijs? Geen probleem, onze onderneming brengt u er veilig heen. Neem op de homepagina een kijkje naar onze tarieven voor een indicatief beeld van de totaalprijs van luchthavenvervoer vanuit Zele. Doe zeker ook een beroep op Lokertaxi uit Lokeren voor al uw andere taxiritten vanuit Zele. Met ons start uw reis ontspannen en kunt u de stress achterwege laten. Breng ons vandaag op de hoogte van uw vluchten en er zal een taxi voor u klaarstaan op het afgesproken tijdstip!

Reserveer uw taxi vandaag nog!

Contact met ons opnemen kan telefonisch door te bellen naar ons mobiele nummer op +32 493 33 21 22. Onze medewerkers staan al uw vragen met plezier te woord en helpen u verder met het inplannen van uw rit. Onze contactpagina maakt het evengoed mogelijk om contact met ons op te nemen via e-mail! Laat ons uw luchthavenvervoer vanuit Zele verzorgen, want met Lokertaxi uit Lokeren haalt u zeker uw vlucht.

Lokertaxi


Freddy Vandevoorde
Stationsplein,
9160 te Lokeren

BTW BE 0788.034.928

Mail ons