✔ Geven bijscholing aan hun chauffeurs 

✔ Tolgelden inbegrepen

✔ Ook collivervoer

Privé-vervoer voor bedrijven

Reist u graag privé en wilt u beroep doen op onze service waarbij wij vervoer aanbieden voor bedrijven? Dan zit u bij Lokertaxi uit Lokeren bij het juiste taxibedrijf. Wij staan garant voor een professionele service waarbij uw privacy gewaarborgd blijft. U kan erop vertrouwen dat wij steeds op tijd op de afgesproken locaties zijn, zodat u geen enkele afspraak mist.

Taxi

Privé-ritten bij ons vervoer voor bedrijven

Wij staan klaar voor bedrijven die nood hebben aan privé-vervoer. Tijdens deze taxiritten kan u rekenen op vervoer waarbij iedere conversatie die u voert privé blijft en wij enkel instaan voor een veilige verplaatsing van u en uw zakenpartners. Wij blijven discreet in alle omstandigheden. Zo profiteert u van het gemak van zakelijk taxivervoer waarbij u zich volledig op uw zaken kan richten en u zich niet hoeft te focussen op het drukke verkeer. Bij onze transferservice van vervoer voor bedrijven kan u ook een privé-rit reserveren, waarbij wij uw zakenpartner ophalen aan de luchthaven of op een andere locatie.

Vertrouw op onze expertise

Ons taxibedrijf uit Lokeren staat met de nodige expertise klaar voor bedrijven die graag vertrouwen op privé-vervoer. Reken op onze service vanuit Lokeren en boek uw taxi in Zele, Stekene of Berlare. Heeft u vragen over hoe wij tewerk bij bedrijfsvervoer of wilt u graag uw vervoer vastleggen? Bel dan gerust naar het nummer +32 493 33 21 22. Onze deftig geklede chauffeur wacht u op op het afgesproken adres. 

Lokertaxi


Freddy Vandevoorde
Stationsplein,
9160 te Lokeren

BTW BE 0788.034.928

Mail ons