✔ Geven bijscholing aan hun chauffeurs 

✔ Tolgelden inbegrepen

✔ Ook collivervoer

Luchthavenvervoer vanuit Stekene

Reken op ons voor al uw luchthavenvervoer vanuit Stekene! Onze onderneming is volleerd in het vervoeren van personen. Wij bezitten namelijk meer dan 30 jaar ervaring achter de gordel. Vanwege de ligging van ons bedrijf te Lokeren zijn wij in geen tijd bij u thuis om uw luchthavenvervoer vanuit Stekene te verzorgen. Lees verder om te ontdekken waarom Lokertaxi de beste keuze is.

 

Taxi

Professioneel luchthavenvervoer vanuit Stekene

Onze onderneming blinkt uit in drie zaken. Kwaliteit, stijl en service. Het allerbelangrijkste bij een taxirit, dat is natuurlijk de chauffeur. Vandaar dat wij onze chauffeurs onderwerpen aan rigoureuze voorwaarden en testen. Zo moeten onze chauffeurs bijvoorbeeld:

  • In het bezit zijn van een bewijs “goed gedrag en zeden”;
  • Een medische keuring ondergaan om hun fysieke geschiktheid te bevestigen;
  • Bijscholingen volgen rond defensief rijden, sociale vaardigheden en anti-agressietraining.
     

Zoals u merkt bent u bij onze onderneming in veilige handen. Onze professionele chauffeurs staan klaar voor uw taxivervoer naar de luchthaven. Breng ons dus nu op de hoogte van uw opkomende vlucht. Leg uw afspraak nu vast, dan zorgen wij voor een zorgeloze rit. Met ons als taxiservice voor al uw luchthavenvervoer vanuit Stekene komt u ontspannen toe op de luchthaven.

Leg uw afspraak vandaag nog vast

Een afspraak boeken doet u best telefonisch door te bellen naar ons mobiele nummer +32 493 33 21 22. Wij helpen u graag verder. Naast bellen heeft u ook de mogelijkheid om een afspraak vast te leggen via e-mail. Dit doet u eenvoudig op onze contactpagina! Leg uw luchthavenvervoer vanuit Stekene vandaag vast. Met een taxirit bij Lokertaxi uit Lokeren bent u altijd netjes op tijd.

Lokertaxi


Freddy Vandevoorde
Stationsplein,
9160 te Lokeren

BTW BE 0788.034.928

Mail ons