✔ Geven bijscholing aan hun chauffeurs 

✔ Tolgelden inbegrepen

✔ Ook collivervoer

Transferservice

Onze transferservice behoort tot de beste van de omgeving Lokeren. Lokertaxi heeft enkel de professioneelste taxichauffeurs in dienst die hoog opgeleid zijn op vlak van hun sociale vaardigheden, en defensief rijden, waardoor u zich te allen tijde veilig voelt tijdens uw taxirit en de nodige discretie kan verwachten.

 

Taxi

Transferservice van hoog niveau

Wij zijn uw transferservice op vlak van taxiritten naar eender welke locatie in België. Lokertaxi is gesitueerd in Lokeren en is actief in Lokeren zelf en de aangrenzende gemeenten. Zo zijn wij uw taxi vanuit Berlare, Zele en Moerbeke. Daarnaast kennen wij onze weg uitstekend tot aan alle luchthavens in België en in onze buurlanden. Voor uw luchthaventransport kan u vertrouwen dat u met onze service met zekerheid op tijd bent voor uw vlucht. Wilt u graag een transferservice inschakelen om uw zakelijke partners op te halen aan de luchthaven? Reken dan op ons zakelijk taxivervoer, waarbij wij uw privacy waarborgen op ieder moment.

Ontspan tijdens uw taxirit

Voor een uitstekende transferservice kan u rekenen op onze taxi uit Lokeren. Met 30 jaar ervaring in het verkeer en een hoge dosis kwaliteit, stijl en service staan wij hoog aangeschreven als taxibedrijf. Reserveer dus vandaag nog uw transferservice bij ons en ontspan terwijl wij u naar uw plaats van bestemming brengen. Contacteer ons via het nummer +32 493 33 21 22. Wij staan voor u klaar!

Lokertaxi


Freddy Vandevoorde
Stationsplein,
9160 te Lokeren

BTW BE 0788.034.928

Mail ons