✔ Geven bijscholing aan hun chauffeurs 

✔ Tolgelden inbegrepen

✔ Ook collivervoer

Taxivervoer naar de luchthaven

Al meer dan 30 jaar voorzien wij onze klanten van taxivervoer naar de luchthaven. Met onze professionele chauffeurs achter het stuur bent u in veilige handen tijdens uw luchthaventransport. Dat garanderen we door middel van regelmatige trainingen en controles van onze chauffeurs die instaan voor uw luchthavenvervoer vanuit Lokeren, Berlare, Stekene en Zele. Kwaliteit, stijl en service, dat is waar onze onderneming op inzet.

Taxi

Taxivervoer naar elke luchthaven

Met ons luchthavenvervoer geraakt u vlot vanuit de locaties Lokeren, Berlare, Zele en Stekene op een luchthaven van uw keuze. Wij bieden luchthaventransport aan naar zowel binnen- als buitenlandse luchthavens. Zo kunt u ook een beroep op ons taxivervoer om u te brengen naar een luchthaven van onze buurlanden, zoals Parijs, Schiphol of Eindhoven. Wij brengen u er veilig heen!

Luchthaventransport vanuit uw woning of kantoor

Met de dienst luchthaventransport van Lokertaxi komt een ervaren chauffeur u ophalen. Als Lokertaxi dragen wij natuurlijk een warm hart uit naar de mensen van Lokeren. Maar ook de inwoners van Moerbeke, Berlareen Stekenekunnen rekenen op ons luchthaventransport. Bovendien zijn wij zelfs operatief in Zele!

Luchthaventransport vanuit uw woning of kantoor

Met de dienst luchthaventransport van Lokertaxi komt een ervaren chauffeur u en uw reisgenoten ophalen voor een bekwaam taxivervoer tot aan de luchthaven. Als Lokertaxi dragen wij natuurlijk een warm hart uit naar de mensen van Lokeren. Ook de inwoners van de grenzende gemeenten van Lokeren, waaronder Stekene, Berlare en Zele kunnen rekenen op ons luchthavenvervoer. Ook bij privévervoer voor bedrijven is deze service mogelijk.

Leg uw taxivervoer naar de luchthaven vast

Wij zijn de meest betrouwbare partner in Lokeren, Stekene, Zele en Berlare voor al uw luchthavenvervoer. Op onze onderneming doen onze klanten al meer dan 30 jaar beroep voor hun zakelijk taxivervoer naar de luchthaven. Neem dus vandaag nog contact op en boek alvast uw afspraak met onze taxiservice! Regel uw luchthavenvervoer vanuit Zele, Berlare, Lokeren en Stekene op tijd om reisstress te vermijden. Contact opnemen met ons kan gemakkelijk door een e-mail te sturen via onze contactpagina. Hiernaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel ons op via het nummer +32 493 33 21 22. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen met uw luchthaventransport als taxi in Lokeren.

Lokertaxi


Freddy Vandevoorde
Stationsplein,
9160 te Lokeren

BTW BE 0788.034.928

Mail ons